2020. december 2. - Melinda, Vivien

Kiverték a robogós fogát

Elfogta a rendőrség azt a két férfit, akik - korábban előállított társukkal együtt - megtámadtak egy kisebb balesetet okozó robogóst Csongrádon. A megtámadott férfinak négy fogát verték ki.
2011. február 11. péntek 19:53 - HírExtra
Hétfőn este történt az eset Csongrád város Nagymező utcájában. A 31 éves férfi robogójával közlekedett, s későn észlelte az úttesten keresztben, kerékpárján ülve áthaladó 6 éves kislányt, akivel összeütköztek. Az ütközés során senkinek nem esett baja.

A közelben álló három ember azonban, a balesetet látva, rátámadt a motorosra. Szidalmazták, majd többször megütötték, kiverve ezzel négy fogát. A robogós végül elmenekült, beszaladt egy közeli házba, ahonnan értesítette az esetről a rendőrséget.

A rendőrök az egyik támadót, egy 46 éves férfit még aznap előállították. Két társát - egy 32 éves férfit és egy ugyancsak 32 éves nőt - csütörtökön fogták el a rendőrök. A hármas tagjait súlyos testi sértéssel és csoportos garázdasággal gyanúsítják.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását