2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az ostoba nő állatkínzása

Stacey Champion vagy buta, vagy teljesen abnormális. Nem akarta megkínozni a kutyát, egyszerűen ő ilyen. Együgyű.
2011. február 10. csütörtök 09:35 - HírExtra
Stacey ezerötszáz kilométeres távolságra lévő Atlantába akart légipostán elküldeni – zárt kartondobozban - egy néhány hónapos kiskutyát.

A postatisztviselők a kiskutya vergődésére figyeltek fel, ám a hölgy váltig állította, hogy a csomagban egy játékrobot van. A szemfüles dolgozók nem vették be az „Álca” dumát, így kinyitották a csomagot. Mindezt az utolsó pillanatban tették, hiszen az alig négy hónapos kiskutya szinte elpusztult az élelem, víz és levegő hiánya miatt.


A 39 éves Champion valósággal dühbe gurult a visszautasítástól, mondván, a kutyaküldemény nem ér oda időben, fia 11. születésnapjára Atlantába. Képtelenség volt megértetni vele, hogy a repülőgép nyomáskiegyenlítés és fűtés nélküli csomagterében nem élte volna túl a kétórás utat. Mindenesetre az elutasítás után azonnal visszakérte a 22 dolláros (nagyjából négyezer forint) postai költséget.

Valószínűleg ennél többet kell majd fizetnie a február végére kitűzött bírósági tárgyalás után, mert állatkínzás miatt emeltek vádat ellene. Azzal védekezik, hogy igenis gondosan kilyukasztotta a doboz tetejét és vizet is tett az állat mellé, ám a postai tisztviselők ennek semmi nyomát nem látták, ráadásul a lyukak mindegyikét elzárta a ragasztószalag.

A négy hónapos kutyust, Guesst a helyi állatvédő szolgálat vette magához, de az estről beszámoló Minnesota Star Tribune cikke nyomán máris több tucatnyian magukhoz vennék a „játékrobotot”.

Ha a kiskutya játékrobot, akkor Stacey droid.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását