2024. május 21. - Konstantin

Zsanett magánvádló lett

Pótmagánvádat nyújtott be E. Zsanett a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen; a lány kitart amellett, hogy megerőszakolták - írta pénteken a Népszabadság. E. Zsanett pótmagánvádja csütörtökön, a törvényes határidőn belül érkezett meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre
2008. február 29. péntek 10:29 - Hírextra

Az ügyészség az iratot, az ügyben korábban részben bűncselekmény, részben bizonyítékok hiányában lezárt nyomozás dokumentumaival együtt napokon belül továbbítja az illetékes bíróságra, ahol tárgyalás-előkészítő eljárás keretében döntenek majd arról, befogadják-e az állítása szerint tavaly május 4-én hajnalban rendőrök által megerőszakolt lány pótmagánvádját, vagy elutasítják azt.

Ha befogadják, a korábban E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőröknek bíróság elé kell állniuk.

Tuza Péter, a lány jogi képviselője még a nyomozás lezárása előtt kijelentette: biztos abban, hogy az E. Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőrök bíróság elé fognak állni. A kérdés az, hogy ki emel vádat ellenük, az ügyészség, vagy én - mondta.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását