2024. június 17. - Laura, Alida

Lopott, majd a rendőrök karjába futott

A megyeszékhely egyik áruházának biztonsági őre elől akart elfutni egy fiatalember január 13-án csütörtökön kora délután.
2011. január 14. péntek 15:34 - HírExtra
A 21 éves pilisvörösvári fiatal eredeti szándéka szerint azért érkezett a királynék városába, hogy a Pannon Egyetemről tájékozódjon, azonban nem maradt pénze a hazautazásra, így elhatározta, hogy néhány áru eltulajdonításával és annak értékesítésével megszerzi a hazaúthoz szükséges pénzt. Elhatározását tett követte, bement egy áruházba, ahol a sorok között a termékeket a kosarából a táskájába helyezte.

Az üzletből kilépve a biztonsági őr megállította, amitől megijedt és elszaladt. Futás közben megszabadult az ellopott árut tartalmazó táskától. A helyszínre siető járőrök észlelték, hogy egy a személyleírásnak megfelelő fiatal az üzletközpont közelében lévő főút mellett lévő árokból próbált éppen kimászni.

A menekülő tolvajt a járőrök elfogták, majd a helyszínre ért a biztonsági szolgálat munkatársa is. Visszakísérték az üzletbe, útközben megtalálták a táskát, benne 67. 000 Ft körüli értékben kozmetikai termékekkel. A fiatalember a lopást elismerte, az áru hiánytalanul megkerült, melyet a járőrök az áruháznak azonnal vissza is adtak. Lopás miatt folytat büntetőeljárást a fiatalember ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását