2024. március 29. - Auguszta

Népszerű volt a turisztikai vásár

Az elmúlt hétvégén megrendezett luzerni turisztikai vásáron 220 kiállító, 8.000 négyzetméteren fogadta a több mint 20.000 vásári látogatót.
2011. január 10. hétfő 19:04 - HírExtra
A Magyar Turizmus Zrt. Németország-Svájc külképviselete mellett a fogászati turizmus németországi és svájci vezető szolgáltatója, a First Med GmbH mutatkozott be első alkalommal e városban. Magyarország közvetlen konkurensei közül a Cseh Turisztikai Hivatal jelent meg saját standdal. A három nap alatt a vendégek elsősorban budapesti és golf ajánlatok iránt érdeklődtek - tudatta az
OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

A luzerni vendégkör egyértelműen a magasabb és a luxus kategóriát keresi, döntő hányada viszonylag nem árérzékeny. Ezt az a tény is bizonyítja, hogy a vásáron rendkívül nagy számban jelentek meg luxus, extrém, illetve teljesen személyre szabott utakat kínáló utazásszervezők.

A csak a magyar standon bemutatkozó fogturisztikai kínálat is nagy sikert aratott, hiszen ugyanazon
alapanyagok és technikák felhasználása mellett, a Svájcban is méltán híres magyar doktorok még mindig harmad áron nyújtják az e vendégkör által jól ismert minőségi szolgáltatásokat. Az MT Zrt. külképviselete következő, és idén egyben utolsó svájci vásári megjelenését Zürichben tervezi, amely
városból és régióból érkező vendégek minden alkalommal nagyon elismerően szólnak a magyar turisztikai kínálatról.

E vásár esetében már több magyar szolgáltató is jelezte részvételi szándékát. A "téli" megjelenések után a képviselet elsősorban a touroperátori együttműködésre és az újságírói meghívásokra helyezi a hangsúlyt marketingtevékenységében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását