2024. április 23. - Béla

Híresedik hazánk turisztikai attrakciója

A Magyar Turizmus Zrt. ausztriai képviseletének sajtóaktivitása hatására az idei év első hétvégéjén több millió osztrák olvasott, illetve hallott hazánk turisztikai attrakcióiról, az aktuális kampányokról és újdonságokról.
2011. január 10. hétfő 18:47 - HírExtra
A 3,2 millió (!) olvasóval rendelkező Kronen Zeitung vasárnapi száma 6 oldalas összeállítást közölt Magyarországról és Budapestről, fővárosunkat - a képekkel gazdagon illusztrált összeállításban - a "legszebb Duna-menti városnak" nevezte a cikk szerzője.

A Kurier - ugyancsak hétvégi számának - színes utazási mellékletében 2 egész oldalon keresztül foglalkozott a magyar turisztikai kínálattal, hangsúlyozva, hogy Magyarország a gyógy- és
termálvizek nagyhatalma. Külön említést érdemel, hogy a több mint félmilliós olvasótáborral rendelkező lap az osztrákok számára a 2011-es év legjobb turisztikai ajánlatai közé sorolta a magyarországi utazásokat.

Ugyancsak január 9-én, az ORF Radio Wien adó 2 órás turisztikai magazinjának vendége volt Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviselője. A telefonos kvízjátékokkal és értékes nyereménnyel színesített élő adásban, többek között szó esett hazánk gazdag termál kincséről és az ehhez kapcsolódó világviszonylatban is egyedülálló turisztikai szolgáltatásokról, az idei
Liszt Év főbb zenei kulturális eseményeiről, valamint a magyarországi szolgáltatások kedvező ár-érték arányáról.

Az osztrák sajtóban a fenti média-megjelenések hírértéke 240 ezer euróra, azaz 67 millió forintra (!) tehető. Mint arról korábban beszámoltunk, az év első hónapjaiban az MT Zrt. egymás után indítja további rádiókampányait Ausztriában, amelyeknek célja, hogy síelés előtt/helyett/után hazánkba csábítsa az osztrákokat üdülni és kikapcsolódni.

Ausztria az egyik legnagyobb potenciállal rendelkező küldőpiacunk. Magyarország díszvendége lesz a 2011. január 13. és 16. között Bécsben megrendezésre kerülő FERIEN Messének , amely Európa legnagyobb szabadidős és turisztikai vására.

A turisztikai seregszemle 4 napja során az MT Zrt. munkatársai és társkiállítói a magyar
standon 13+1 szakmai és kulturális kísérőrendezvénnyel várják a közel 150 ezer látogatót.
Forrás: Objektív Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását