2022. december 6. - Miklós

Madonna új áldozata

Egy rabló, zsákmány helyett törött csontokkal és életveszélyes sérülésekkel távozott Madonna lakásától, ahol csúnya baleset érte. A rabló a házból kiszökve rossz helyre lépett és egy alapos zuhanás után a küszöb előtt találta magát.
2011. január 10. hétfő 09:52 - HírExtra
Az információk szerint a férfit már egy órája kergette a rendőrség London egyik elit negyedében. A kelet-európaiként jellemzett rabló véletlenszerűen választott egy házat a bujkálásra, ez pedig pont a pop királynőjéé volt.

A férfi az ötödik emeletről próbált lemászni egy ereszcsatornán keresztül, de ez a terve nem lett végül túl sikeres. A bűnöző a labilis házkelléken megcsúszva, több méteres zuhanás után Madonna ajtaja előtt talált magát. A testet az énekesnő biztonsági embere fedezte fel, aki azonnal értesítette a rendőrséget és a mentőket.

A rendőrség információi szerint a férfi még mindig életveszélyben van. Madonna az eseménykor újdonsült barátjával otthon tartózkodott, de próbált nem belefolyni az eseményekbe.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását