2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Önként jelentkeztek a dílerek

Az egyik ózdi szórakozóhely munkatársai január elsején a hajnali órákban értesítették a rendőröket, hogy egy férfi feltehetően kábítószert árul az épületben.
2011. január 6. csütörtök 14:12 - HírExtra
A drogkereskedő miután észrevette, hogy kifigyelték, futásnak eredt. Csak néhány utca előnyre tett szert, mivel a rendőrök a megadott személyleírás alapján elfogták őt.

Az intézkedés közben egy fiatalember és egy lány lépett a rendőrökhöz, mondván az ellenőrzés alá vont férfi a barátjuk és vele együtt jöttek szórakozni. A két jövevény azonban feltűnően zavartan viselkedett, és tág pupillájuk is gyanússá vált. Ruházatuk átvizsgálása során a fiatalembernél a rendőrök négy tasakban kábítószer gyanús anyagot találtak.

A kapitányságra előállított három gyanúsítottnál elvégzett drogteszt mindegyiküknél több fajta kábítószer fogyasztását is kimutatta. Az Ózdi Rendőrkapitányság visszaélés kábítószerrel megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két férfivel illetve a nővel szemben.

Az eljárás eddigi adatai szerint az elfogott drogkereskedő adta át a kábítószert másik két társának, hogy árusítsák azt szórakozóhelyen. A lefoglalt kábítószerek pontos hatóanyagtartalmát, fajtáját és mennyiségét szakértők bevonásával vizsgálja a hatóság.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását