2022. szeptember 30. - Jeromos

Kimerült a betörő, elaludt a helyszínen

Annyira kimerített a "munkája" egy betörőt Németországban, hogy elaludt bűntette helyén.
2011. január 3. hétfő 07:29 - HírExtra
A 26 éves férfi Ahaus városában egy pályaválasztási tanácsadóba tört be, és több fordulóval cipelt onnan haza elektromos készülékeket, élelmet. A sok sétától és cipekedéstől azonban annyira elfáradhatott, hogy egy újabb fordulónál elaludt az iroda padlóján.

Rendőrök ébresztették másnap reggel a horkolót. Álmosságához - a vizsgálatok szerint - alkohol és kábítószer is hozzájárult.

KRONOLÓGIA

Az utóbbi évtizedben jó néhány betörő aludt el akció közben:

- 2002. május 15.: Oregon államban egy betörő pucérra vetkőzött és bebújt a lakás tulajdonosnőjének ágyába a hölgy mellé, miközben annak barátja is ott volt a túloldalon. A nő megérezte, hogy "vendég" jött, felébredt, sikoltozni kezdett, mire a betörő pucéran elmenekült, hátrahagyva jogosítványát.

- 2002. szeptember 12.: Hódmezővásárhelyen aludt el egy betörő, mert pálinkát is talált a lakásban, és túl sokat ivott - már előzőleg is.

- 2003. augusztus 13.: Amszterdamban álmosodott el munkája közben egy betörő feltehetően túlterheltség miatt, mert még a rendőrség is nagyon fáradtnak találta.

- 2003. december 15.: Németországban tört be egy férfi egy házaspár otthonába, levetkőzött pucérra és befeküdt melléjük a hitvesi ágyba, a férj azonban elvitette a rendőrséggel.

2004. március 1.: Hollandiában fogtak el a rendőrök álmában egy családi házba betörőt, aki a hazatérő családot Hófehérkés jelenetrészletre késztette. "Ki alszik az ágyacskámban?" - kérdezgették előbb egymástól, aztán a betörőtől.

2005. február 20.: Autófeltörés közben szunyókált el egy bűnöző, kezében csavarhúzóval. A rádiósmagnó kiszerelése haladta meg képességeit és csigázta holtfáradttá.

2005. március 1.: Alvási mélységrekordot döntött egy autótolvaj Kanadában: a rendőrség csak hangosbemondóval tudta felébreszteni.

2006. július 25.: Rendőrségi furgonba tört be egy férfi, amelyben azután szépen elaludt. A rendőrségnek nem kellett messzire mennie, hogy letartóztassa.

2006. november 14.: Egy temető irodájába tört be éjjel Horvátországban egy férfi, ám hosszas keresgélés után sem talált semmi ellopásra érdemest, amiben teljesen kimerült és elszunnyadt. Az épület feltörését észlelte egy rendőrjárőr, minek eredményeként a betörő hamarosan a rendőrség egyik cellájában aludt tovább.

2008. április 21.: Feltört egy autót, aztán elaludt benne egy rendőr Malajziában. A rendőrt letartóztatták a rendőrök, és kiderült, hogy egy olyan bűnbanda tagja, amely betöréseket, autólopásokat követett el.

2008. szeptember 18.: Fegyver- és rendőrkellékboltba betörő férfi aludt el akciója közben az Egyesült Államokban. A 35 éves illetőt rendőrök ébresztették, mivel a "rendőrboltnak" volt rendőrségi riasztója. Az álmos férfi a rendőröknek azt mondta, csupán valamilyen alvóhelyet keresett magának, mert nem akart tovább autót vezetni álmosan.

2008. szeptember 21.: "Előre ivott utólag" a medve bőrére egy betörő Németországban: akciója után ugyan, ám ez buktatta le. A 37 éves férfi Düsseldorfban zsákmányolt pénzt, ékszereket és annyira elégedett volt magával meg szerzeményeivel, hogy egy palack drága pezsgővel ünnepelte meg egyfős buli keretében a sikeres éjszakát a kocsijában. A pezsgőtől aztán elálmosodott, a kormányra bukott és elaludt. Megúszta volna a lebukást, ha nincsenek jólelkű düsseldorfiak, akik aggodalmukban, hogy a férfi rosszul van, értesítették a rendőröket. Ők ébresztették fel a betörőt, akinek igazoltatásakor kiderült, hogy körözik egész sor rablásért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását