2024. április 19. - Emma

Kettős gyilkosság Borsodban

A BAZ megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy bodroghalmi férfival szemben, aki megalapozottan gyanúsítható egy hetvenéves házaspár meggyilkolásával.
2011. január 3. hétfő 11:42 - HírExtra
Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a rendelkezésre álló adatok szerint január elsején olyan súlyosan bántalmaztak otthonukban egy hetvenéves házaspárt, hogy a helyszínen az életüket veszítették.

A helyi rendőrök néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves helyi férfit, akit a rendőrség bűnügyi őrizetbe vett, egyben előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

Hozzátette: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekmény elkövetésének pontos körülményeit és indítékait büntetőeljárás keretében vizsgálja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nagy lajos
2011. január 3. 12:50
Aki már idáig sűlyedt,kár lenne,20-30 évig etetni!!! Talán nincs az országban elég ÉHES GYEREK???????????????????? Szemet szemért fogat fogért,így is kevés lenne,neki!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását