2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Nagy László nem vesz részt a vb-n

Nagy László, az FC Barcelona átlövője nem vesz részt a január 13-án kezdődő, svédországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokságon, miután nem tudott megállapodni a magyar szövetség által felkért csoporttal a szereplésének feltételeiről.
2011. január 2. vasárnap 12:53 - HírExtra
Mocsai Lajos szövetségi kapitány vasárnap az MTI-nek elmondta: most, január 2-án járt le az a határidő, amit a játékos kapott, a szövetség elnöksége pedig arról tájékoztatta őt, hogy Nagy nem tud rendelkezésére állni.

A világklasszis kézilabdázóval arról folytak a tárgyalások, hogy miként tudna részt venni a fontos tornán. Nagy már másfél éve nem játszott a válogatottban, és két hónapja jelezte: addig nem jön, amíg az általa felvetett gondok - például a sportolók napidíja és biztosítása - nem oldódnak meg.

Nagy László mellett kiálltak a társak, és tárgyalást kezdeményeztek a szövetséggel, rövid ideig arra is esély mutatkozott, hogy mégis vállalja a vb-szereplést.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását