2020. szeptember 21. - Máté, Mirella

Ölt a sokkoló?

A roma referens szerint rendőrségi sokkolótól vesztette életét egy férfi vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén.
2010. december 27. hétfő 12:33 - HírExtra
Horváth József, a megyei Esélyek Háza roma referensének információi szerint a település egyik házában akartak a rendőrök előállítani egy 50 és 55 év közötti férfit, akinek érvényes börtönbüntetését kellett volna megkezdenie a megyei büntetés-végrehajtási intézetben.

A férfi az ágy alá bújt a rendőrök elől, akik mintegy öt percen keresztül sokkolóval próbálták meg kiszedni - tette hozzá Horváth József. A referens úgy tudja, hogy amikor sikerült kihúzniuk, a férfi teste már élettelen volt.

Mást állít a rendőrség

Az elsődleges szakvélemény szerint infarktus vagy tüdőembólia okozta a halálát annak a férfinak, akit vasárnap délután akartak előállítani Kemecsén - közölte a Szabolcs Megyei Rendőr-főkapitányság.

Azt is megmlítették, hogy a férfin a bilincselés által okozottakon kívül nem voltak külsérelmi nyomok.

Közleményük szerint a férfi úton a kapitányság felé hirtelen rosszul lett, és elvesztette eszméletét. Azonnal mentőt hívtak, levették a bilincset, és megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentők folytatták, de már nem tudtak segíteni az elfogott személyen.

Az előzetes igazságügyi boncjegyzőkönyv szerint természetes úton, keringési elégtelenség miatt vesztette életét. A haláleset körülményeit a Tiszavasvári Városi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fülöp Gergely, a rendőrség szóvivője megjegyezte: az elhunyt hozzátartozói által megtett feljelentést a rendőrség az ügyészségi nyomozóhivatalnak továbbítja.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását