2024. május 2. - Zsigmond

Fábry börtönbe küldené Stohl Andrást

A showman vendége volt a színész, ahol a a májusi baleset is szóba került. Fábry az Esti Showder felvételén Stohl szemébe mondta, hogy börtönben lenne a helye, bár ezt a nézők a műsorban nem láthatták.
2010. december 3. péntek 12:20 - HírExtra
Ugyanis a metsző kijelentés csupán az adás felvételén hangzott el, ezért csak az ott ülő nézők hallhatták. Fábry Sándor gúnyosan még azt is hozzátette: szerinte fantasztikus emberekkel lehet megismerkedni a rácsok mögött.

„Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen ítéletet fogok kapni. Ancsikával rengeteget beszélünk erről. Néha azt gondolom, jobb és tisztább lenne az életem, ha letöltendőt kapnék, mert akkor senki nem mondhatná azt, hogy megpróbáltam megúszni, és hogy Stohlt kimosták” – mondta András.

„ Nem tudom, mennyi időről van szó, akár 1-1,5 év is lehet” – válaszolta Stohl Fábry kérdésére, hogy mennyi időt kaphat büntetésnek. A showman kapva kapott az alkalmon, és Stohl szemébe vágta kíméletlen véleményét.

„Nem akarok cinikus lenni, de neked színészként óriási színészi tapasztalat lehet. Azt hiszem, fantasztikus figurákkal lehet ott összeismerkedni, nem egy rossz iskola, kiélheted a vezeklési vágyadat. Ez a hozzáállásod szimpatikus nekem!” - mondta el a felvételen Fábry.

A televízióba történő visszakerülésről is szó esett, hiszen legutoljára ezzel váltott ki döbbenetet az emberekből Stohl András.

„Szerintem úgy gondolták, meg kell próbálni valami nagy bombát robbantani. Már a baleset előtt szó volt arról, hogy én vezetem a műsort. Itt nem bíznak semmit a véletlenre, még közvélemény-kutatás is volt. Ez nem egy emberbarát gesztus volt, hogy műsort vezetek, hanem ez egy üzlet. Megpróbáltuk titokban tartani, de aztán kiderült, azért dobták be Sebestyén Balázst, mert mondta, hogy ő is szívesen vezetné a műsort” – indokolta visszatérését Stohl.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nemethimre53@t-online.hu
2010. december 4. 09:36
Jó ezt nem neki kell eldönteni,pofátlanság amit művel.Emery
lehet más a kannás bor
2010. december 3. 13:12
Én már látom a lelki szemeim előtt, amikor az RTL Klub valóságsót fog készíteni arról, ahogy stohl a börtönben éli majd mindennapjait. De lehet, hogy a tv2 beelőzi a retekklubot Damu rolanddal
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását