2023. június 9. - Félix

A világhálón fenyegetőzött

A japán rendőrség hétfőn őrizetbe vett egy 19 éves férfit, aki az interneten azzal fenyegetőzött, hogy megkéseli a tokiói Disneyland látogatóit.
2008. június 23. hétfő 21:34 - Hírextra
Az üzenetet mobiltelefonról tették fel a világhálóra június 15-én, egy héttel azután, hogy egy hasonló internetes üzenet után egy férfi halálra szurkált hét embert Tokió belvárosában.

"Halálra fogom késelni a Disneyland látogatóit" - írta a 19 éves férfi a csibai rendőrség szerint. Tokiónak ebben az elővárosában található a Disneyland.

A hatóságok egy nő után is nyomoznak, akit azzal gyanúsítanak, hogy három embert megsebesített vasárnap Oszaka egyik forgalmas vasútállomásán.

A június elejei késelés óta a rendőrség több embert őrizetbe vett, akik a gyanú szerint a világhálón tettek közzé vérfagyasztó közleményeket. Egész Japánt riasztották hasonló bűncselekményektől tartva.

Június 8-án egy férfi hét embert szúrt agyon és tíz másikat megsebesített. A gyanúsított, a 25 éves Kato Tomohiro gyári munkás több fenyegető üzenetet rakott fel az internetre 20 perccel a vérengzés kezdete előtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását