2024. április 28. - Valéria

Támogatta a megye a főkapitány kinevezését

Egyhangúlag támogatta a térség rendőri szervezetét most megbízottként irányító Tóth Tibor ezredes főkapitánnyá kinevezését pénteki ülésén a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat közgyűlése.
2010. november 26. péntek 10:45 - HírExtra
A rendőri vezető arról beszélt a testület előtt: a meglévő jó eredményeket kívánja megőrizni és "még többet kihozni belőlük". Utalt arra: a megyében több a bűncselekmény, a sorozatelkövetés és az utazó bűnöző.

Hatala József tábornok, országos rendőrfőkapitány a jelöltről elmondta: több éven át dolgoztak együtt, s Tóth Tiborban határozott, karakteres vezetőt ismert meg, aki nyitott az új megoldásokra, az együttműködésre és kompromisszumra kész.

A rendőri vezető - aki azt megelőzően a szomszédos Vas megyében volt rendészeti igazgató - október elseje óta megbízottként vezeti a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányságot.
Két nappal azt követően kezdte meg győri működését, hogy a megyei állománygyűlésen bejelentették: a belügyminiszter szeptember 30-i hatállyal felmentette beosztásából hivatali elődjét, a nyugdíjba vonuló Szabadfi Árpád dandártábornokot.

A leköszönt rendőri vezetőnek a megyei Fidesz- és szocialista frakció is megköszönte a pénteki ülésen Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányi ténykedését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását