2024. április 26. - Ervin

Erdélyi Mónika: vége! Teljes a csőd!

Teljes a csőd Erdélyi Mónikánál. Az egykori népszerű show-háziasszony vállalkozása is tönkrement.
2010. november 3. szerda 14:20 - HírExtra
Mint arról korábban a HírExtra is beszámolt, Erdélyi Mónika és egykori párja, a Mukli Gyula közösen alapított céget néhány éve.

Most ez a cég - a cégbírósági adatok szerint - folyamatosan deficites. Annyira, hogy ma már több mint 46 millió forintos mínuszban van.

A Blikk szerint a cégbíróságon fellelhető mérlegek szerint a cég első évi adózott eredménye már mínusz 6 millió forint volt, a veszteség pedig egyre csak nőtt.

"Mónika több szempontból is bajban lehet, ugyanis ha az APEH kiszúrja, hogy egy cég nem adta be az egyik éves mérlegét, arra mulasztási bírságot szabnak ki, amely akár egymillió forint is lehet, vagy felfüggesztik az adószámát, és törlik is, onnantól kezdve pedig nem végezheti tovább a tevékenységét. A mérleg szerinti eredmények azt mutatják, hogy az elmúlt négy évben jócskán veszteséges a cége. A törvények szerint a tartósan veszteséges céget fel kell számolni, vagy át kell alakítani betéti társasággá" - mondta a Blikknek egy adószakértő.

Mindehhez Mukli Gyula, Mónika egykori szívszerelme csak annyit tett hozz: "Fogalmam sincs mi van a céggel, mindig Mónika intéz mindent. Mindenesetre nagyon szarul hangzik".

Bizony, nem hangzik túl jól...
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását