2024. május 7. - Gizella

A fájdalmas szakítás oka: Mónika nem akart tovább marakodni

Mukli Gyula és Erdélyi Mónika kapcsolata fél éve került a mélypontjára, ám a szakítást csak most jelentették be.
2009. február 20. péntek 12:59 -
A gömbölyded műsorvezetőnő és párja kapcsolata az esküvő szervezésének időpontjában még rendben volt. Mikor eldöntötték, hogy egymáshoz kötik életüket Mónikáék érzelmi élete nem hagyott kivetnivalót maga után. A nagy esemény mégis csak halasztódott.

Mint Mónika a Borsnak elmondta nem azon kezdett hezitálni, hogy akarja-e élete párjának Gyulát. Egyszerűen csak az esküvői hercehurcához és szervezéshez nem volt elég energiája. Bár ehhez rögtön hozzátehetjük, ha a szerelmes ember valamit nagyon akar azt tűzön vízen véghez viszi energia ide vagy oda.

Mikor újra felmerült az esküvő ötlete, kiderült a kapcsolatban annyi a probléma, hogy nem éri meg a fáradtságot és a rossz útra terelt jövőt a banzáj. Mónika ebben a nehéz időszakban ragadott pennát, hogy életvezetési tanácsokat osztogasson. A könyv címe B-terv lett.

A Borsnak adott interjúban Mónika elárulta, éppen a magánéleti problémák adták az ihletet a könyvhöz. Akkoriban nem volt B-terve, de Gyulával való szakításában ezt kezdte alkalmazni… és működött. Így nem kudarcként élte meg a szakítást. Ez számára csupán egy élethelyzet: egyszerűen kiderült nem megy együtt a dolog.”Ilyenkor a showban is azt tanácsolom, jobb külön békességben élni, mint egymás mellett marakodva.”

Mukli Gyula a Fókusz című kiváló műsorban mondta el, kapcsolatukban nem átlagos problémák voltak. Azaz nem a vécétető lehajtásán vagy a fogkrémes tubus kinyomásán veszekedtek. Súlyos problémák merültek fel, amiből kiderült, nem mehet tovább, eljött a vége.
Forrás: Bors/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását