2024. május 2. - Zsigmond

Menedékjogot kért a híres színész

Menedékjogot kért Kanadában a hét végén Randy Quaid amerikai színész és felesége, akik ellen az Egyesült Államokban vandalizmus vádjával elfogató parancs van érvényben.
2010. október 25. hétfő 07:00 - HírExtra
A házaspárt csütörtökön őrizetbe vették Vancouverben annak a letartóztatási parancsnak az alapján, amelyet Kaliforniában adtak ki ellenük. A Santa Barbara-i hatóságok adták ki a parancsot az után, hogy Quaidék hétfőn nem jelentek meg a helyi bíróság előtt, amely vandalizmus vádja alapján akarja kihallgatni őket.

Vancouverben pénteken fejenként 10 ezer dollár (1,9 millió forint) óvadék ellenében szabadlábra kerülhettek ügyük következő, csütörtöki meghallgatásáig.

Meghallgatásuk során a házaspár közölte, azért érkeztek Kanadába, hogy pihenjenek, illetve hogy egy ügyésszel megvitassák a kanadai bevándorlás lehetőségeit. Szombati meghallgatásuk idején ügyvédjük a várakozó újságíróknak egy egymondatos közleményt olvasott fel arról, hogy a pár menedékjogot kér hollywoodi gyilkosok elől menekülve.

Evi Quaid a meghallgatáson arra hivatkozott, hogy számos barátjukat, köztük Heath Ledgert és David Carradine-t rejtélyes körülmények között megölték az Egyesült Államokban, és attól tart, hogy férje lesz a következő.

Randy Quaidet szeptemberben vették őrizetbe az Egyesült Államokban azzal a gyanúval, feleségével betörtek abba a házba, amely valamikor a tulajdonukban állt, és törvénytelenül élnek ott.
Randy Quaid - Dennis Quaid bátyja - olyan népszerű filmekkel lett közismert, mint a Családi vakáció, A függetlenség napja, a Tökös tekés vagy A koboldok varázslatos legendája. Arany Glóbusz-díját 1988-ban kapta az LBJ: The Early Years című tévéfilmért, amiben Lyndon Johnson elnököt személyesítette meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását