2024. március 29. - Auguszta

Angelina Jolie, még mindig

A sajtónak nem nyilatkoznak Angelina Jolie emberei, a rajongókkal viszont szívesen elcseveg a Tombraider sztárja.
2010. október 22. péntek 11:55 - HírExtra
Joliet most efy tizenkét éves kislány kapta el a helyszínen, a Kiscelli Múzeumban, ráadásul olyan szerencsés volt, hogy párja, Brad Pitt is a helyszínen kóválygott: mosollyal jutalmazta a kislányt.
A róluk készült felvételt ezután eljuttatta az TV2 szerkesztőségének, azóta már ő a legnépszerűbb az iskolájában. Ugyanez néhány nappal ezelőtt a sajtó munkatársainak nem sikerült, hiába vettek jegyet a múzeumba, Angelina Jolie zöld szeme és Brad Pitt mosolyának látványa helyett az Újkori várostörténeti gyűjteményt nézhették végig.

Jade-nek és barátnőinek könnyebb volt a gyanú árnyéka nélkül közlekedni a helyszínen. Több biztonsági őrt kicselezve órákig vártak a Kiscelli Múzeum folyosóján, nem hiába. Először Brad Pitt, majd Angelina ment el mellettük, és köszönt is nekik.

Az Oscar-díjas színésznő olyan természetesen járkált a múzeumban, hogy a lányok eleinte nem is hittek a szemüknek, hogy maga a hollywoodi sztár köszönt rájuk. Miután Brad Pitt rákacérkodott a sarokból, Jade gyorsan előkapta a füzetét, hogy autogramot kérjen a hírességtől. Szerencséjére Angelina épp akkor járt ismét arra, mire az egyik lány a telefonjával titokban rögzítette a felejthetetlen pillanatokat.

– Amikor autogramot kértem tőle, kékeszöld szemével mélyen az enyémbe nézett, és megkérdezte a nevemet. Megdöbbentem, hogy névre szólóan ír nekem – mesélte a TV2 Aktív című produkciójában Jade.

– Kérdésemre azt mondta, nagyon tetszik itt nekik, és a gyerekek is jól érzik magukat. Voltak már csúszdaparkban és a Vidám Parkban is.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását