2024. március 29. - Auguszta

Vietnámi árvíz: már 62 halott

Hatvankettőre emelkedett a Vietnam középső részén pusztító árvizek halálos áldozatainak száma - közölték illetékesek szombaton. A hatóságok hozzáláttak annak a mintegy százezer embernek a segélyezéséhez, akiket az áradás miatt élelmiszerhiány fenyeget a térségben.
2010. október 9. szombat 11:28 - HírExtra
Emellett oltási kampányt kezdtek a falvakban, hogy megelőzzék a szennyezett vízzel terjedő járványokat. Az elmúlt két napban 14 halálos áldozatot találtak, s a mentésben dolgozók további húsz eltűntet keresnek még - adta hírül weboldalán az indokínai ország árvízi és vihar-katasztrófavédelmi központja. A központ tájékoztatása szerint az árvíz már visszavonulóban van, újabb csapadékra a hét végén már nem számítanak.

A természeti csapás által leginkább sújtott Quang Binh tartományban 42 a halálos áldozatok száma. Az áradások által a terményben és az infrastruktúrában okozott kárt mintegy 2,2 milliárd dongra (110 millió dollár) becsülik a vietnami hatóságok.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását