2024. április 19. - Emma

Nikinek bejött az élet!

Egyre népszerűbb a nyuszilány, Daniludisz Nikolett, akit már erotikus munkával is megkörnyékeztek, azonban egyelőre még teljesen elzárkózik az ilyen felkérésektől. A fanatikus rajongókat leszámítva, nagyon élvezi a körülötte lévő felhajtást az év playmate-je.
2010. október 8. péntek 14:20 - HírExtra
Az év playmate-je egyik fellépésről a másikra rohan, amióta megválasztották a legszexisebb nyuszilánynak. A görög szépség nagyon élvezi a felhajtást, és hogy címlapfotóinak köszönhetően lépten-nyomon felismerik és gratulálnak neki.

„Rengeteg rendezvényre, divatbemutatóra és fotózásra járok, most lendültünk csak bele igazán. Szinte az egész napomat azzal töltöm, hogy eleget tegyek azoknak a felkéréseknek, amelyek a nyuszilányságommal járnak, de nagyon élvezem, ráadásul tudtam, hogy mivel jár, ha megnyerem a versenyt. A barátom is elég jól viseli a körülöttem lévő felhajtást, igaz, egészséges féltékenység azért van benne” – mesélte Niki, aki a sok munka mellett jó pár fanatikus rajongót is begyűjtött. Olyan is akadt, aki erotikus munkát ajánlott neki.

„Több száz levelet kaptam már a közösségi portálon, vannak olyan fanatikus rajongóim, akik egész nap írogatnak. A pasik is elhalmoznak bókokkal, s kaptam már olyan ajánlatot is, hogy menjek ki külföldre konzumlánynak. Én viszont egyáltalán nem vagyok kapható az erotikus munkára, tőlem abszolút távol áll ez a világ” – tette hozzá határozottan a nyuszilány.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását