2024. április 29. - Péter

Jobbik: számon kérhetik a politikát

Új fejezetet nyitott a Jobbik Magyarországért Mozgalom választási szereplése Vas megye életében - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében hétfőn Bana Tibor, a párt megyei elnöke, országgyűlési képviselő.
2010. október 4. hétfő 15:59 - HírExtra
A választópolgárok támogatásának köszönhetően a megyei közgyűlésbe, valamint Celldömölk kivételével a 10 ezer feletti lélekszámú települések testületeibe is sikerült képviselőt juttatniuk - hívta fel rá a figyelmet.

Külön öröm számukra, hogy Hegyháthodászon polgármesteri széket tudtak szerezni: az elmúlt négy évben is a falu vezetőjeként tevékenykedő Dervalics Roland ezúttal a Jobbik színeiben kapott bizalmat a településen élőktől - írta a közleményében Bana Tibor.

Hozzáfűzte: vasi polgármesterük és képviselőik arra készülnek, hogy helyi szinten is megjelenítsék ugyanazt az értékelvű, következetes és számon kérhető politizálást, ami az Országgyűlésben is jellemezi a Jobbikot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását