2024. május 13. - Szervác, Imola

Súlyos baleset Szolnokon

Belehalt sérüléseibe az a motoros, akit egy személyautó ütött el vasárnap este Szolnok belvárosában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2010. október 3. vasárnap 22:39 - HírExtra
Szabó Zita tájékoztatása szerint a baleset az Ady Endre és Pozsonyi utak kereszteződésében történt, egy személygépkocsi 65 esztendős, helybeli sofőrje balra kanyarodás közben elgázolt egy szemből, szabályosan érkező motorost.

Az ütközés következtében a motorkerékpár 35 éves, ugyancsak szolnoki vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Mivel a karambolban üzemanyag folyt az úttestre, a tűzoltókat is riasztották az érintett útszakaszhoz, a jelenleg is tartó műszaki mentés, illetve a síkosságmentesítés idejére a csomópontot teljes szélességében lezárta a rendőrség.

A baleset szemtanúi a helyszínen az MTI tudósítóját arról tájékoztatták, hogy a karambol után a mentők körülbelül egy órán át küzdöttek a motoros életéért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását