2024. április 20. - Tivadar

Forma 1: gondok a Koreai Nagydíj körül?

A még mindig készülőben lévő pálya miatt komoly gondok adódtak a Forma-1-es Koreai Nagydíj körül, amelyet a versenynaptár szerint október 24-én kellene megrendezni.
2010. szeptember 27. hétfő 11:28 - HírExtra
"Nem állunk jól. Már júliusban meg kellett volna ejteni az utolsó bejárást" - mondta hétfőn aggódva Bernie Ecclestone, az F1 teljhatalmú ura.

A legutóbbi tervezett ellenőrzésre múlt kedden került volna sor, de az egy nemzeti ünnep miatt esett kútba, így Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója csak október 11-én veheti szemügyre a Szöultól négyórás autóútra lévő jeongami létesítményt.

"Egyelőre nem tudni, hogy lemondjuk-e a futamot. A dél-koreaiak szerint minden rendben halad, reméljük, hogy igazat mondanak" - tette hozzá a 79 éves Ecclestone.

A 19 nagydíjból álló világbajnoki sorozat 17. állomása az egyetlen új helyszín az idén, ám az építkezésről készült legutóbbi felvételek igencsak megalapozottá teszik az aggályokat...

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását