2024. április 27. - Zita

Latexruha a halotton

Egyre inkább hullanak a szado-mazo légyottokat kedvelők. Itt egy újabb, béke poraira.
2010. szeptember 23. csütörtök 19:08 - HírExtra
A vasnepe.hu értesülései szerint a közelmúltban holtan találtak egy férfit Szombathelyen. A dolog pikantériája, hogy az úriember latexruhában adta át a lelkét a Teremtőnek, mielőtt azért szívott némi kéjgázt.

A rendőrség rendkívüli halálesettel kapcsolatban folytat eljárást, de a hozzátartozókra tekintettel nem kívánták megerősíteni információkat.

Szeptember közepén már történt egy „baleset”. Akkor a Szent László kórház területén álló kisteherautóban találtak egy latexruhába öltözött holttestet.

Nem messze attól az autótól, ahol a szado-mazo szexet kedvelő férfiút megtalálták, egy hasonló szellemiségű pornófilmet forgattak, az azonban nem tisztázott, hogy a latexet viselő férfinak volt-e köze ehhez.

Információk szerint a halott férfi prostituáltként kereshette a kenyerét, egy elvadult hancúrozás azonban a végzetéhez vezetett. Ebből azonban nem következik, hogy miért volt rajta a latexruha.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását