2024. április 29. - Péter

Gyilkosság áldozata lehetett a latexruhás holttest

Gyilkosság áldozata lehetett a rendőrség szerint az a férfi, akit latexruhában találtak holtan egy fővárosi kórház parkjában álló furgonban, az ügyben ezért nyomozás indult - értesült a HavariaPress.
2010. szeptember 15. szerda 14:52 - HírExtra
A rendőrségre kedden délután jelentették be, hogy egy latexruhás férfiholttestet találtak a fővárosi Szent László Kórház udvarán parkoló egyik kisteherautóban. A nyomozók eddigi megállapításai szerint a 40 éves áldozatot előzőleg a Soroksári úton, egy személyautóban találta eszméletlen állapotban egy 46 éves férfi.

Az illető, elmondása szerint először megpróbálta újraéleszteni a mozdulatlan embert, majd amikor ez nem sikerült, a holtestet a saját kocsijába tette és a közelben lévő kórházba szállította, ahol megállapították a halál beálltát, majd értesítették a rendőrséget.

A holttest megtalálásának, illetve a halál beálltának körülményei alapján azonban nem zárható ki, hogy bűncselekmény történt, ennek tisztázása érdekében a BRFK Életvédelmi Osztálya nyomozást indított emberölés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. Az ügyben jelenleg tanúkat keresnek, illetve szakértői vizsgálatok vannak folyamatban. A két férfi közötti kapcsolat egyelőre nem ismert, ennek tisztázása ugyancsak a nyomozás részét képezi.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását