2024. május 2. - Zsigmond

Rudolf Péter lehet az új Norbi?

Az ötvenegy éves színész az utóbbi időben elégedetlen volt fizikumával, ezért úgy döntött, mostantól odafigyel egészségére: sportolni és fogyózni fog.
2010. szeptember 10. péntek 14:25 - HírExtra
Az utóbbi években Rudolf Péter jó néhány kilót felszedett magára. Most azonban megelégelte, hogy ő is átlagos kopasz, pocakos ötvenessé vált. Rájött, nem lehet boldog, ha nincs kibékülve önmagával.

Elmondása szerint akkor szembesült a problémával, amikor a színészválogatott focicsapata az orosz kollégákkal játszott, akik szintén ötvenes éveiket taposták már. Ennek ellenére az oroszok sokkal fittebbek voltak, jobban bírták a fizikai igénybevételt. Rudolf ekkor döbbent rá, hogy változtatnia kell.

Segítségért feleségéhez fordult, aki egykor atléta volt. Az asszony teljes életmódváltást javasolt: több mozgás, fogyókúra, egészséges táplálkozás. A már most hét kilóval könnyebb színész rendszeresen jár szűrővizsgálatokra is, hogy biztos legyen benne, minden rendben.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását