2024. április 19. - Emma

Zsűritagként bizonyít Fergie

Fergie a legtehetségesebb énekesekről dönt a december elején indult Avon Voices tehetségkutató zsűritagjaként, amire bárki jelentkezhet. A Black Eyed Peas énekesnője szerint a verseny hatalmas lehetőség a fiatal tehetségek számára.
2011. január 6. csütörtök 18:28 - HírExtra
A szervezők nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint hogy egy globális online tehetségkutató versennyel megtalálják a világ legjobb női énekesét. Még egy hónapig jelentkezhetnek a magukban tehetséget érző hölgyek az AVON Voices tehetségkutató versenyre, amely a világ minden pontjáról várja a legjobb hangú lányok és asszonyok jelentkezését.

A zsűriben a Grammy-díjas énekesnő, Fergie is helyet foglal, aki a tehetség mellett a természetességet tartja igazán fontosnak: szerinte csak így lehet befutó valaki. "Mivel eléggé ambiciózus vagyok, úgy gondolom, hogy a verseny mindkét részére jelentkeznék, énekelnék és dalt is írnék." – árulta el a Black Eyed Peas énekesnője.

"A dalválasztással kicsit gondban lennék. A hangulatom döntené el, hogy melyik slágert választanám. Én azt javaslom mindenkinek, hogy a listában találja meg azt a dalt, ami igazán, a lehető legjobban megmutatja az egyéniségét." - tette hozzá Fergie, aki szerint a tehetségen kívül az a legfontosabb, hogy az ember mindvégig természetes maradjon, mert a közönség megérzi, ha valaki megjátssza magát.

"A legfontosabb dolog, amit a karrierem során megtanultam, hogy nem szabad leterhelned magad. Meg kell találnia az embernek az egyensúlyt a munkája és a magánélete között." – mondta jó tanácsként Fergie. Az énekesnő, már kíváncsian várja, ki lesz a befutó. A versenyre február 13-ig lehet egy-egy produkció videójával jelentkezni.

Hajrá!

Forrás: Redlemon/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását