2024. május 16. - Mózes, Botond

Négyen indulnak a polgármesterségért

Négyen indulnak a polgármesterségért Debrecenben - tájékoztatta Szekeres Antal jegyző, a választási iroda vezetője vasárnap, a helyi választási bizottság ülését követően az MTI-t.
2010. szeptember 5. vasárnap 16:09 - HírExtra
A testület Kósa Lajost, a Fidesz, Zsiros Zsoltot, az MSZP, Ágoston Tibort, a Jobbik, és Tóth Csabát, a DISZ Kulturális és Sportegyesület polgármesterjelöltjét vette nyilvántartásba.

A bizottság megállapítása szerint öt jelölő szervezet - a Fidesz-KDNP, az MSZP, a Civil Fórum Debrecen Egyesület, valamint a Jobbik és a DISZ Kulturális és Sportegyesület - állíthat listát a cívis városban.

Előbbi három szervezet mind a 24 egyéni képviselői választókerületben, míg a Jobbik és DISZ 23-23-ban indíthat egyéni jelöltet - tette hozzá a városi jegyző.

Szekeres Antal elmondta azt is, hogy a helyi Városvédő és Szépítő Egyesületnek 9, a Lehet Más a Politika pártnak (LMP) 1 jelöltje indulhat Debrecenben önkormányzati képviselői helyért.

Három választókörzetben 1-1 független jelöltet is nyilvántartásba vettek Debrecenben - tájékoztatta Szekeres Antal az MTI-t.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását