2024. április 26. - Ervin

Kozsó féktelenül nyelvez

Képtelen megállt parancsolni a nyelvének Kozsó. A Tv 2 műsorára tűzte az Édesnégyes című randi-showt, ahol a "Szomorú Szamuráj" szenvedélyes csókcsatákat vívott a dögös csajokkal.
2010. szeptember 1. szerda 09:57 - HírExtra
A sztár választása ezúttal nem a tehetségtelen háziasszony címét joggal kiérdemlő Katára esett, hanem most egy másik lánnyal gabalyodott össze a pezsgőfürdőben.

Az emlékezetes pillanatokról az énekes lelkendezéssel számolt be:

"Egy egészen forró hangulatú randit szervezett nekem Roni egy masszázsszalonban. Még azt is elintézte, hogy kettesben maradhassunk az egyik szobában, ahol saját maga volt a masszőr."

Kozsó minden földi jót megkapott, amit egy férfi kívánhat. Az adakozó lány egy rózsaszirmokkal teleszórt jakuzziban kényeztette. A sztár elmondás szerint alig bírt parancsolni ösztöneinek, hiszen mértéktelenül férfipróbáló, amikor egy csinos hölgy bikiniben ugrál előtte. Ilyenkor túlteng benne az adrenalin és kis híján elveszti a fejét. Roni csábításának majdnem bedőlt a "hajtincskirály". A randi pikáns és szaftos részleteiről a ma esti Aktívban és persze az Édesnégyesben láthatnak további részleteket az érdeklődők.

Az Ámokfutók együttes egykori frontembere elmondta, hogy kísérletező kedvű szellem, szerelmi és a szexuális értelemben egyaránt. Szereti a változatosságot, ezért attól sem riad vissza, ha szokatlan helyen kell kiteljesítenie a férfiasságát és szenvedélyét. Életében már arra is volt példa, hogy  egykori párját egy repülőgépen kívánta meg, és nem bírt parancsolni a gerjedésének, így magáévá tette őt. Gátlástalan merészség és felszabadulás szükséges ahhoz, hogy valaki egy repülőn szeretkezzen, azonban a lebukás és az ehhez kapcsolódó kínos szituációk iránti izgalmak, még felejthetetlenebbé teszik az együttlétet.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását