2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Vallatószéken Lázár szeretője

Napokon belül falhoz szorítják Kovács Lázár (35) egykori szeretőjét!
2010. augusztus 19. csütörtök 11:56 - HírExtra
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon az állítólag megvert B. Andrea nem tett feljelentést. Hamarosan mégis a rendőri keresztkérdések kereszttüzében állhat, hiszen a sztárséf megtette a szükséges lépéseket a hatóság felé. A médiasztár a mai napig nem ismerte el, hogy az említett hölgy gyerekének ő az apja., ennek ellenére tudni akarja, kik voltak a legkisebb Lázár támadói. Vagy egyáltalán bántalmazták-e.

A Blikk értesülését Ruttner György, a sztárséf ügyvédje erősítette meg, aki kijelentette, hogy szerdán kora délelőtt elrendelték a nyomozást a B. Andreát és kisfiát ért támadással kapcsolatban. Kovács Lázár hétfőn feljelentést tett, hiszen lehetséges apaként nem tűrhette tétlenül, hogy gyermekének bántódása essen.

A Blikk szemfüles újságírója elsőként számolt be arról,hogy B. Andreát nem messze kecskeméti lakhelyétől két ismeretlen megtámadta, s kirabolta. Az édesanya a nyilvánosság előtt elmesélte, milyen atrocitás érte és részletességgel számolt be arról, hogyan verték meg őt és kisfiát. Mégis gyanús, hogy ha olyan súlyosan megverték, akkor vajon miért nem vetetett látleletet és feljelentést sem tett.

A történet szomorúsága az, hogy az ütésekből nemcsak neki, hanem a kisfiának is jutott. Csakhogy a sztori igazságtartalmát sokan megkérdőjelezik. A kijelentés ködös részleteit Andreának a rendőrségen kell majd tisztáznia.

Kovács Lázár ügyvédje elmondta, hogy Andrea állítása szerint megpofozták, megverték, és mindezek fejébe kirabolták. Emellett kétéves kisfia is kapott a bántalmazásból. Minden állampolgár számára természetes és létfontosságú reakció lett volna a rendőrséghez fordulni. Ha önmaga testi épségével nem is foglalkozik, akkor is kutya kötelessége lett volna anyaként a törvény előtt is kiállni fia mellett.

Lázár gyermekének anyja nem örül, hogy a szakács beleavatkozott a dolgaiba. Andrea magából kikelve mondta el, hogy ügyvédje tanácsára szerette volna a sejtéseire alapozva kinyomozni, ki volt a tettes. Ez most meghiúsult, így ismeretlen tettesek ellen folyik az eljárás, ami hátráltatja, hogy a bűnösök megkapják méltó büntetésüket. A nyomozást előbb-utóbb megszünteti a rendőrség, hiszen tűt keresnek a szénakazalban. Így feltehetően a kutatás nem vezet eredményre és esetlegesen további támadásoknak vannak kitéve Andreáék.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását