2023. október 3. - Helga

A "fejrobbantó" párja pert fontolgat

Megszurkálták, majd a férje felrobbantotta a saját fejét. A nő újabb műtétre szorul és pert fontolgat.
2010. augusztus 18. szerda 09:36 - HírExtra
Sörös Erika éjjelente fájdalomtól szenved: élettársa megszurkálta, majd egy bányászgyutacs segítségével felrobbantotta a saját fejét. A nőnek újabb műtétre kell befeküdnie, pedig azt hitte, állapota már stabilizálódott.

A szörnyű szúrások a tüdejét érték, ám az asszony fájdalmainak okát a tegnapi CT-vizsgálat sem tudta megállapítani, az orvosok szerint elkerülhetetlen az újabb műtét. A röntgenképen egy folt látszik a tüdejében. Erika a klinikát is hibáztatja.

Mentővel küldték a lányomat a tüdőgondozóból a sürgősségi osztályra, de ott azt mondták, tíz-tizenöt órát kell várnia – közölte Erika édesanyja. A tüdőgondozó szerint fennáll az embólia veszélye.
Fulladok, nem tudok aludni, minden levegővétel kín – mondta Erika, aki április végén hagyta el a kórházat, azóta egyszer sem rendelték vissza kontrollra, pedig csaknem belehalt a késelésbe.

A pécsiek körében nem örvend éppen jó hírnévnek az intézmény, a város sürgősségi osztályán egyetlen orvos dolgozik, ezért a betegeknek néha napokig várniuk kell. Erika pert fontolgat, ha maradandó károsodást szenved.

Jobbulást kívánunk a sokat szenvedett asszonynak!

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását