2024. április 25. - Márk

Hulé Éva csóró lett

Zámbó Árpi és Tihamér fűt, fát, és nem utolsó sorban gondoskodást ígért Hulé Évának(53), annak a súlyos beteg asszonynak, aki tíz éve tanúja volt Jimmy halálának.
2010. augusztus 11. szerda 09:56 - HírExtra
A nő fél esztendeje még azt ígérte, hogy könyvben leplezi le Jimmy halálának igazi okát, ma azonban már az öngyilkosság gondolatával foglalkozik.
A"Király" halálának szemtanúja nagyon zord körülmények között él. Elmondása szerint tolószékhez van kötve, hiszen mindkét lábát levágták, a jobb karja pedig béna. A műtétek után csupán az üresen kongó ház fogadta. A gáz ki van kötve és nem ég nála a villany sem, ezért zseblámpával világít. Mindezek fejébe még a vezetékes telefonját is kikapcsolták. Jelenleg havi 18 ezer forintból kell megélnie.

A Zámbó fiúk az Aktív kamerái előtt ígéretet tettek arra, hogy miután az asszony kijön a kórházból, gondoskodnak róla.

Hulé Éva a lyukas ígérgetésekkel kapcsolatosan elpanaszolta, hogy a fivérek szabadkoztak, miszerint nem kell aggódnia a rezsi és a 350 ezer forintos hátralék miatt sem, mert az összes tartozást lerendezik. Azóta eltelt két hét, de az ajtót sem nyitották rá. Amikor a hírhedt nő felhívta őket, csupán annyit közöltek, hogy nekik van saját családjuk, inkább róluk gondoskodnak.

Az asszonyban felmerült a gyanú, hogy a Zámbó család csupán kihasználta őt.

- Az utolsó Jimmy-emlékestjükre meghívtak díszvendégnek; először ki akarták fizettetni velem a tízezer forintos jegyet, aztán mondtam, nem megyek, nem telik rá. Később megoldódott a probléma. A könyvet ugyan a kórházban megírtam, de a megjelenését már ők erőltették, ahogy azt is, hogy az emlékesten jelentsem be, ki ölte meg a testvérüket. Ezzel a nagy szenzációval harangozták be az Jimmyestjüket. Nem tettem meg. Eldöntöttem, nem is fogom soha. Én nem akarok hasznot húzni.

Az asszony hitelt vett fel, ezért nyugdíja hiába több mint százezer forint, ezt automatikusan levonják a számlájára érkező összegből. Ezért történhetett meg az, hogy a rokkantaknak járó állami étkeztetés és ápolás megilletne, de ezt a magas nyugdíja miatt nem veheti igénybe.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását