2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Öttusa EB: te jó ég!

Hirtelen jött heves zivatar miatt mintegy fél órára felfüggesztették a szervezők a debreceni öttusa Európa-bajnokság női döntőjének lovasversenyét.
2010. július 17. szombat 18:58 - HírExtra
Tizenötödik lovasként a lengyel Paulina Boenisz volt a pályán, amikor teljesen váratlanul megdördült az ég, egy perc múlva pedig már ömlött az eső, és heves széllökések is voltak. A megriadt nézők fedél alá futottak, többek között a vívás helyszínére, a sportcsarnokba, vagy a fedett lelátóra, bár ott még a felső sorba is bevert az eső.

Aztán bő negyedóra elteltével ismét bemelegíthettek a soron következő lovasok, s a görög színekben szereplő Partics Katalin rögtön jó pályát ment, majd utána a magyar egyéni induló Pataki Viktória is, aki a továbbra is zuhogó esőben hibátlanul teljesítette a pályát.

Egy-két órával korábban Orendi Mihály, a házigazda Debreceni Sportcentrum ügyvezető igazgatója az MTI érdeklődésére éppen azt mondta, hogy minden rendben van, csak az időjárástól, az esetleges vihartól tart. Igaz, ő a vasárnapi férfiversenyt említette...

A mezőny jobbik feléből egy-két lovas teljesítette a pályát, amikor villámlás miatt ismét megszakították a versenyt...

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását