2024. április 29. - Péter

Jerry Lee pesten is rázós lesz

Igazi rokitörténeti élménytúrát ígér Jerry Lee Lewis hamarosan esedékes budapesti szuperkoncertje, a rock and roll király ugyanis az évek során alig valamit változtatot színpadi szokásain.
2010. július 8. csütörtök 10:57 - HírExtra
Semmit nem változott legvadabb korszaka óta  Lewis, csupán már nem ugrál a zongorája tetejére, és nem gyújtja föl a hangszerét, mint fénykorában. A július 20-i budapesti koncertje előtt a Blikknek adott interjújában még mindig a legjobbnak tartja magát.

Az arénában lévőknek nehéz dolga lesz, ha ülve kell majd maradniuk. Vajon mit üzen nekik? Hiszen A Whole Lotta Shakin című dalára a tombolás már előre borítékolható...  "Nem érdekelnek a biztonságiak, tőlem akár a szék tetején is táncolhatnak a nézők, csak érezzék jól magukat" - nyilatkozta a szupersztár a bulvárlapnak.

Csak 1957-ben gyújtottam meg a koncerten a zongorámat, amikor Chuck Berry követett volna a színpadon. Én nem sérültem meg soha, de a gitárosom, Kenny Lovelace megjárta. Amikor lerúgtam a zongoraszékemet a színpadról, sajnos épp rossz helyen állt, és elkapta a térdét. Három koncerten nem tudott részt venni, de azóta már megbocsátott, és most is együtt zenélünk" - mesélte Jerry a Blikknek.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását