2020. július 6. - Csaba

Rambo: még mindig a régi

Túl finomkódnak találja a mai filmeket Sylvester Stallone. A mozilegenda szerint az egyre inkább teret nyerő, számítógépes effektusokkal készült filmek untatják a nézőket, igaz, a jegyeladásokból származó bevételek nem ezt mutatják.
2010. július 6. kedd 10:40 - HírExtra
A Rambo sztárját viszont ez egyáltalán nem érdekli, ő a régi vágású akciófilmekre esküszik, amilyenekben ő és hajdani színésztársa, Arnold Schwarzenegger szerepelt a nyolcvanas években.

Lehetséges, hogy savanyú a szőlő a színész számára, és nehezen ismeri be, hogy lassan ugyan, de az ő szavatossága is lejár. Bár most van lehetősége bizonyítani, hiszen hamarosan a mozikba kerül legújabb filmje, a The Expendables.

"Ez a film sokkal kézzelfoghatóbb, mint bármi más, ami jelenleg fut a mozikban" – bizonygatta a színész. Ráadásul az elmúlt két-három évtized akciófilmikonjai szinte kivétel nélkül szerepelnek benne; Stallone mellett Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Dolph Lundgren és Mickey Rourke is feltűnik majd a mozivásznon.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását