2024. május 8. - Mihály

Osbourne azt hitte AIDS-es

Ozzy élete ma már kiegyensúlyozottabb. A rock sztár a drogoknak köszönhetően Parkinson-kórban szenved,de hála az égnek jól van, és sokak örömére turnéra indul.
2010. július 2. péntek 12:07 - Tamási Ágnes Anna
Ozzy neje úgy érezte, hogy férjének vissza kellene kerülnie a rivaldafénybe, éppen ezért bevállaltak egy valóság show-t. Ozzy a hír hallatán teljesen kivetkőzött magából: örjöngeni kezdett.

– Mikor Sharon először mondta, hogy bekameráznák a házunkat, azt feleltem, dugják fel a kameráikat, nekem ez nem kell. Aztán elmagyarázta, hogy tulajdonképpen ez jól jönne, mert az embereknek végre nem a drogos, feleségfojtogató, denevérzabáló rocker jutna eszükbe a nevem hallatán. Mindössze annyi volt a kikötésem, hogy legyen egy szoba, ahová nem követ a kamera – mesélte Ozzy, és bevallotta, hogy a show alatt ismét kábítószerekhez nyúlt.

A műsor szinte tönkretette a család életét.

A The Osbournes három évig ment a csatornákon, és mindenki belepillanthatott abba, hogy Ozzy, hogy tönkretette magát.

2005-ben Parkinson-kórt diagnosztizálta a rock sztárnál, és élete végéig gyógyszereken kell élnie. Ozzy egyébként büszke arra, hogy az elmúlt években el tudta hagyni a drogokat.
Egy éve letette a jogosítványt, és nem vette el a kedvét az sem, hogy majdnem meghalt egy terepmotor-balesetben.

Nemrégen megjelent önéletrajzi könyvében még mindig tudott olyat mesélni, amivel meglepte a nagyérdeműt: azt gondolta, hogy HIV-pozitív.

– Egyszer, még a kilencvenes években elmentem a dokihoz, és csináltattam egy AIDS-tesztet, ami pozitív lett. Totál kiborultam. Azon gondolkoztam, hogy fogom ezt megmondani Sharonnak. Őrjöngtem. Aztán egy héttel később megismételték a vizsgálatokat, és kiderült, hogy félrediagnosztizáltak! Azok az idióták! Nem is volt semmi bajom, csak kissé legyengült az immunrendszerem a sok drogtól – írta az Ozzy vagyok könyvében.

Hihetetlen az, hogy Ozzy emellett az önpusztító életmód mellett dalokat írt, kiadott tíz lemezt, és több százmillió forintot összeszedett. Csodaszámba megy a botrányhős, ezért amerikai kutatók eltökélték magukat, hogy szeretnék megvizsgálni Ozzy génállományát.

A hatvankét éves rocker egyébként él, és virul. Sőt, nemsokára turnéra is indul. Ennek keretében Budapesten is ad koncertet, október 4-én a Sportarénában, és azt is megemlítette, hogy egyetlen egy helyszínen sem fog denevéreket enni.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását