2022. június 25. - Vilmos

Az ember, aki sosem hazudott: Schmitt a legalkalmasabb jelölt

Orbán Viktor olyan személyt jelölt köztársasági elnöknek, akit a következő néhány év munkájának szempontjából a legalkalmasabbnak ítélt. A kormányfő ezt a Képviselői Irodaházban mondta hétfőn a TV2 újságírójának azon kérdésére, hogy Sólyom László jelenlegi államfőt miért nem jelölte újra a köztársasági elnöki posztra.
2010. június 28. hétfő 13:41 - HírExtra
Orbán Viktor a szocialisták államfőjelöltjével folytatott reggeli találkozójáról szólva arról is beszélt, hogy Balogh András személyében egy tiszteletreméltó jelöltet állított az MSZP. "Régóta ismerjük egymást, nem ez volt az első találkozónk, igaz, ebben a minőségünkben még egyikünk sem találkozott a másikkal" - mondta.

"Egy érdekes beszélgetés volt, egy szimpatikus embert ismertem meg, úgy, ahogyan a korábbi találkozókból is az emlékeim között megmaradt Balogh András" - fogalmazott a miniszterelnök.

Véleménye szerint a magyar közéletnek, a magyar alkotmányosságnak a hasznára válik, ha olyan "kiváló jelöltek" mutatkozhatnak be a parlament előtt és a közvéleménynek, mint amilyen Schmitt Pál és Balogh András.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását