2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Vasvillával támadtak egy rendőrre

Vasvillával támadt rendőrre egy nyírlugosi férfi, a hámsérüléseket szenvedett törzszászlós ellépett a szúrás elől, majd kicsavarta a szerszámot az 51 éves helyi lakos kezéből - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2010. június 10. csütörtök 11:40 - HírExtra
A nyírlugosi körzeti megbízott segítségét egy másik férfi kérte szerdán, mert kertszomszédja felgyújtotta a szerinte tulajdonát képező lekaszált füvet - mondta a rendőr százados.

Hozzátette: a törzszászlós kiment a helyszínre, hogy tisztázza az esetet, mire a füvet égető a kezében tartott vasvillával felé szúrt. A rendőr ellépett a villa elől, kicsavarta azt a férfi kezéből, majd, miután a férfi továbbra is támadólag lépett fel, testi kényszert alkalmazva megbilincselte.

A szóvivő tájékoztatása szerint a körzeti megbízott hámsérüléseket szenvedett, egyenruhája elszakadt és szemüvege is megrongálódott.

Az 51 éves támadót előállították, hivatalos személy ellen felfegyverkezve elkövetett erőszak megalapozott gyanújával az ügyészségen kezdeményeztek vele szemben eljárást.

Az alkoholszonda szerint a rendőrre támadó férfi, aki öt évig terjedő szabadságvesztést is kaphat a tettéért, ittas volt - tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását