2024. április 29. - Péter

Mezey György marad a Videoton vezetőedzője

Mezey György marad a labdarúgó NB I-ben második helyen végzett Videoton FC vezetőedzője. A 68 éves szakember a klub honlapjának elmondta, hogy a szakmai stáb az eddigi összetételben dolgozik tovább, az edzések hétfőn kezdődnek.
2010. június 9. szerda 11:15 - HírExtra
"A bajnokság vége óta folyamatosan tárgyaltam a tulajdonosi körrel, mert pontosan meg akartam ismerni a vezetés további, rövidebb és hosszabb távú terveit - nyilatkozott Mezey. - Ugyanakkor szerettem volna, ha ők is figyelembe veszik a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett lehet egy nemzetközi szinten is helytállni képes csapatot összerakni. Miután ezeket a feltételeket megteremtették és mindannyian úgy látjuk, hogy a tervek reálisak, a kérdést, amely arra irányult, hogy az én irányításom mellett folytatódik-e a szakmai munka a klubnál, lezártuk."

Mezey hozzátette, hogy a csapat célja: "nemzetközi szinten minél jobban +beásni+ magunkat az erősebb csapatok közé". A fehérvári csapat 34 év után tudott ismét ezüstérmes lenni az élvonalban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását