2024. május 18. - Erik, Alexandra

Visszatér a bombázó a Barátok köztbe

Magdi anyus, a Barátok közt leggyönyörűbb és legtehetségesebb színésznője újra képernyőre kerül – lapértesülés szerint.
2010. június 4. péntek 09:54 - HírExtra
Az ország méltán legnézettebb sorozatával kapcsolatban tudta meg a Bors, hogy Magdi anyus visszatér a Mátyás térre. Igaz ugyan, hogy a szexis házmesternő egy szerencsétlen balesetben életét vesztette, ám egy zseniális írónak ez csak egy aprócska gubanc. A hírek szerint briliáns fordulattal oldották meg a dolgot: szellemként tér vissza Magdi.

Hogy ez mennyire fér bele a mindeddig realisztikus sorozatba az talán lényegtelen is, hiszen a kiugróan magas színvonal eme aprócska problémát könnyedén feledteti. Ám ne csodálkozzunk, ha ezek után kicsi zöld emberkék jelennek meg a Mátyás tér díszletei közt, esetleg varázslók és boszorkányok lepik el Miklós lakását.

A kitartó nézők bizonyosan emlékeznek – talán ez volt ez egyik legdrámaibb jelenet a sorozat életében – mikor tavaly júliusban egy szerencsétlen mozdulattal halálos balesetet szenvedett Magdi anyus.

Maga kérte


A Barátok közt pletykás házmesternőjét alakító Fodor Zsóka az édesanyja elvesztése után maga kérte, hogy írják ki a sorozatból. Ezután a színésznő radikálisan változtatott életén: vidékre költözött, és csak színházi szerepeket vállalt.

Egy időben felröppentek olyan hírek is, hogy Magdi anyus a konkurens Jóban Rosszban sorozatban támad fel, de a színésznő nemet mondott a TV2-nek.

Néhány napja a Bors megtudta, hogy Magdi anyus mégis visszatér. A Bors információi szerint kísértetként látjuk viszont Kertész Magdit, aki valószínűleg élő lelkiismeretként bukkan fel valamelyik családtagjának álmában.

Titokzatoság

„Erről nem beszélhetek” – mondta határozottan Fodor Zsóka, aki sokkal szívesebben mesélt a Bors újságírójának egyéb munkáiról. „Októberben lesz a premierem Békéscsabán. A Csárdáskirálynő Cecíliáját játszom majd. Továbbá felkértek, hogy legyek a Nevelőszülők Országos Egyesületének fővédnöke. Örömmel vállaltam a felkérést. Inkább erről írjatok!” – kérte a színésznő.

A sorozat producere, Kalamár Tamás nem kívánt nyilatkozni Magdi anyus visszatéréséről. Így az nem derült ki, hogy még a nyári leállás előtt vagy csak utána láthatjuk viszont a képernyőn Vili bácsi imádott feleségét.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Swallow
2010. június 6. 09:22
Megint egy következetes sorozat!
Magdi anyus, a dallasi Bobby!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását