2024. május 8. - Mihály

Gisele Bündchen a legjobban kereső modell

2010-ben újra Giselle Bündchen (29) lett a világ legjobban fizetett modellje. A tavalyi évben mintegy 25 millió dollárt – átszámolva mintegy 5,6 milliárd forintot tehetett zsebbe.
2010. május 18. kedd 13:59 - HírExtra
A Forbes gazdasági újság elemzői szerint a válság is segített a korábbi nagy nevek csúcson maradásán. A komoly divatcégek a válság nehéz éveiben inkább a biztos vevőcsalogató modellek mellett tették le voksaikat.

„A cégek szeretnék tudni, hogy egy olyan tehetségbe ölnek pénzt aki kiállja a recesszió próbáját” – mondta Ivan Bart, az IMG Models igazgatója a Forbesnak.

Így maradhatott a legtöbbet kereső modellek listájának élén például Kate Moss és Heidi Klum is akik megtartották második és harmadik helyüket is.

Úgy tűnik egyre nehezebb az „A” listás modellek közé bekerülni a fiatal tehetségeknek, miután a lehetőségeik egyre szűkülnek.

A magazinokban való hirdetések 2009 és 2010 között 12 százalékkal estek, míg korábban már 20 százalékkal. A válság ellenére azonban, az eddig is magasan kereső modellek megtartották keresetüket.




Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását