2024. május 22. - Júlia, Rita

Már gyűjtenek az árvízkárosultaknak

Gyorssegéllyel kívánja támogatni az elmúlt napok özönvízszerű esőzéseinek károsultjait a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, s felhívással fordul a lakossághoz, hogy támogassák humanitárius munkáját
2010. május 16. vasárnap 20:37 - HírExtra
A Segélyszervezet munkatársai megkezdték a kapcsolatfelvételt az észak-magyarországi és közép-dunántúli régió érintett településeivel, hogy felmérjék a károkat és a legrászorultabb, legtöbb veszteséget szenvedett lakosoknak segítséget tudjanak nyújtani - tájékoztatta Fekete Dániel kommunikációs vezető vasárnap az MTI-t.

Az elmúlt hetekben történt özönvízszerű esőzések következtében a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet eddig is már több százezer forint értékben juttatott el tisztítószerekből és tartós élelmiszerből álló segélycsomagokat a szalonnai, tolcsvai és erdőhorváti károsultak számára.

Az Ökumenikus Segélyszervezet az 11705008-20464565-ös számlaszámon "Hazai árvizek 2010" megjelöléssel vagy a www.segelyszervezet.hu oldalán fogad adományokat, valamint 06-1-205-3955 telefonszámon kérhetnek csekkeket az özönvízkárokat szenvedett lakosok támogatásához.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását