2024. június 16. - Jusztin

Vérig sértette Friderikusz a Magyar Susan Boyle-t

A Megasztár 5 előválogatóján kirúgta Fridi Ica nénit: azt mondta az 58 éves asszonynak, menjen inkább nyugdíjasklubba. A volt fodrásznő viszont azt remélte, hogy ő lehet a magyar Susan Boyle.
2010. május 14. péntek 12:54 - HírExtra
Fridi egy pillanat alatt összetörte, Bús Károlyné, Ica néni álmait, aki pedig évtizedekig várt, hogy énekesnőként mutathassa meg a tehetségét. Hiába énekelte fiatalos lendülettel a “Csavard fel a szőnyeget!” című slágert az asszony a zsűri mégis kirostázta és ha ez nem volna elég, Fridi még a lelkébe is gázolt.

“Nagyon rosszul esett, hogy Friderikusz a koromat kritizálta, és nyugdíjasklubba küldött. Bevallom, csak azért mertem benevezni, mert úgy hirdette a tévé, hogy korhatár nélkül, bárki jelentkezhet. Nyolc és fél órát vártam, míg megmutathattam, mit tudok. Sajnálom, hogy Presser Gábor épp nem ült a zsűriben, mert számomra az ő véleménye számít igazán” – mondta a kirúgott asszony, aki az remélte ő lehet a magyar Susan Boyle.

"Öt éve megnyertem egy kerületi nyugdíjas Ki mit tud?-ot, ezért esélyesnek éreztem magam a továbbjutásra. Reménykedtem abban, hogy ha már fiatalon nem sikerült befutnom, legalább idős éveimre jut nekem elismerés. Szerencsére nyáron is lesz válogatás, akkor újra megpróbálom" – panaszkodott Ica néni, aki Friderikuszék tanácsát megfogadva már jelentkezett a kerületi nyugdíjasklubba.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását