2024. május 5. - Györgyi

Szenzáció! Titkos részletek Bajnai Gordonról

Egyre többet tudunk meg Bajnai Gordonról. Most újabb részleteket tárunk fel róla, ezekből kiderül, hogy milyen a viszonya a beosztottjaival.
2009. április 1. szerda 09:59 - Hírextra
Milyen ember az új miniszterelnök-jelölt, Bajnai Gordon?

Volt és mai kollégái szerint visszahúzódó, inkább „lassú víz partot most” típusú vezető. Higgadt fônök, aki konfliktushelyzetekben sem emeli fel a hangját.

Tegnapi hír, hogy kormányfőként lemond a havi bruttó 1,5 milliós illetményről, helyette csupán egyforintos fizetést vesz fel.

Bajnaira sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy lusta lenne. Eddigi számos munkahelyének ismerői és volt kollégái is megerősítették: „elsőként érkezik és utolsóként távozik”.

„Hangos szó soha nem hagyja el a száját, bár ez olykor azt az érzetet is keltheti, mintha kissé halvérű lenne, ám ez nem igaz” – mondta az egyik bulvárlapnak egy jelenlegi munkatársa, egy másik pedig ezt azzal egészítette ki, hogy Bajnait „nem lehet piti ajándékokkal, holmi egzotikus utakkal lekenyerezni, mint egyes politikusokat, hiszen többszörös milliárdos”.

„Kőgazdag, mégis kerüli a luxust és a feltűnést” – árnyalta a képet egy korábbi beosztottja, aki úgy emlékezett: „az értekezleteken Bajnai kerülte a felesleges mondatokat, néha túlságosan is szűkszavúnak bizonyult, érzelmi húrokat pedig sohasem pendített meg, ha egy cél eléréséről volt szó. Viszont rendkívül kritikus a munkatársaival”.

Gyurcsány Ferenccel először a nyolcvanas évek végén találkozott az egyetemen. 1989-ben ismerkedett meg a későbbi miniszterelnökkel, első találkozójukra egy közgazdászok által szervezett házibuliban került sor.

Azonban ő sem tökéletes ember. Előfordult már vele is, hogy nem tartotta be a jogszabályokat.

A rendőrséggel egyszer gyűlt meg a baja a kormányfőjelöltnek, amikor 2006-ban gyorshajtás miatt átmenetileg bevonták a jogosítványát azért, mert 190-nel hajtott egy tárgyalásra. A szabálysértésért pénzbüntetést is kapott, de a javára szól, hogy ezt azonnal tudomásul vette és a döntés ellen – legalábbis saját bevallása szerint – nem fellebbezett.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. április 13. 15:02
Imike!
Azért lehetne arról fogalmad,hogy egy cég munkája lehet nyereséges és veszteséges is.A Libásoknak pechük volt,hogy a baromfivész tönkretette a piacot.Talán reklamáljanak a Kinaiaknál,mert onnan jött virus!Vagy az tul nagy falat?Az igaz,az Angolok sem mertek ujjat huzni Kinával,pedig kiderült,hogy onnan jött a virusos szállitmány!
imre608
2009. április 1. 21:03
Persze a gazemberségeit elhallgatják.Arról nem beszél a fáma,hogy hány embert tett tönkre akik földönfutóvá,öngyilkossá tett.Pedig nagyon sokan ismerik a történetet.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását