2024. május 16. - Mózes, Botond

Kósa Lajos biciklivel indul az OGY alakuló ülésére

Kerékpárral indul Debrecenből Budapestre, az Országgyűlés alakuló ülésére Kósa Lajos és több más Fidesz-KDNP-s parlamenti képviselő kedden.
2010. május 10. hétfő 15:33 - HírExtra
Az esemény sajtómeghívójában - amelyet hétfőn juttattak el az MTI-hez - az olvasható, hogy Kósa Lajos, Debrecen 3-as számú választókerületének országgyűlési képviselője több hajdú-bihari képviselőtársával együtt kedd reggel kerékpárral indul Debrecenből, a Nagytemplom elől Budapestre, a parlament pénteki alakuló ülésére.

A mintegy 250 kilométeres távot két nap alatt tervezi megtenni - Kósa Lajos mellett - Tiba István, a balmazújvárosi, Tasó László, a hajdúhadházi, Arnóth Sándor, a püspökladányi választókerület országgyűlési képviselője és Szólláth Tibor, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke, aki területi listáról szerzett mandátumot.

Menet közben csatlakozik majd a kerékpározókhoz Fazekas Sándor, Karcag polgármestere, az új kormány vidékfejlesztési miniszterjelöltje. A hatfős csapat várhatóan szerdán érkezik a fővárosba, az Országház elé.

"Az akció célja felhívni a figyelmet arra, hogy a kerékpáros közlekedés feltételeinek, körülményeinek javítása fontos feladat nemcsak a városokon belül, hanem a települések között is, amely hozzájárulhat az ország turisztikai vonzerejének növeléséhez" - olvasható a meghívóban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását