2024. június 13. - Antal, Anett

Könnygáz és vízágyú is kellett szurkolók ellen

Könnygáz mellett vízágyúkat is bevetett a rendőrség a Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés utáni rendbontás megfékezése érdekében az Üllői úti Albert Flórián Stadion közelében péntek este.
2010. május 1. szombat 07:41 - HírExtra
A rendőrségnek a Ferencváros drukkereit kellett megfékezniük, akiket - az MTI helyszínen lévő tudósítójának beszámolója szerint - kordonok között tereltek a metróállomás, illetve a Népliget felé. A szurkolók több helyen is bedöntötték a kordont, de a rendőrök mindenütt megakadályozták, hogy az elzárt területre bejussanak. A Népligetből üvegekkel, műanyag palackokkal dobálták a rendőröket. Volt olyan drukker, akit bilincsben vezettek el.

A vendég újpesti szurkolók a csapatuk 1:0-ás győzelmével zárult mérkőzés után biztonsági okokból egy ideig nem hagyhatták el a stadiont, majd rendőri kísérettel különmetró szállította őket Újpest városkapuig.

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy a mérkőzés előtti rendbontásban négyen sérültek meg könnyebben, a sérültek egyike rendőr.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kereki
2010. május 1. 09:40
Ki kell őket zárni megint az első osztályból.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását