2024. május 21. - Konstantin

Verebesnek meggyűlik a baja a családi élettel?

A művésznek egyre több teendője akad manapság, de nem csak az újonnan átvett Kabaré24 vezetésével, hanem családi életével is meggyűlik a baja.
2010. április 29. csütörtök 08:30 - HírExtra
"Ne kérdezzen ilyet, mert sírva fakadok!" - tör ki magából szomorúan a tabutv.hu riporterének Verebes István, aki a rengeteg elfoglaltság mellett manapság nagyon kevés időt tud a szeretteivel tölteni. "Az úgy van, hogy kéthetente hétvégén azért hazamegyek, ha nincs előadásom vagy más dolgom. Ha nem, akkor feljön a feleségem, meg a kisfiam, ha más nem, akkor azért, mert így a nagylányommal és a nagyfiammal is találkoznak." - mondta el az internetes sztártévé kérdésére válaszolva a Kabaré24 újdonsült igazgatója.

Verebes István azért vállalta el a Mikroszkóp Színház utódjának vezetését, mert szerinte már csak ez az egyetlen olyan hely van Budapesten, ahol azt a pesti kabarét játszanak, amit itt már száz éve játszanak. "Ha van erőm és tapasztalatom, hogy életben tartsam, valamint alkalmat szolgáltatok ahhoz, hogy kicsit megújuljon a dolog, akkor ezt erkölcsileg nem lett volna szabad kikerülnöm!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az igazgató, akivel a NévShowR forgatásán beszélgettünk.

"Ősztől már azét gyakrabban tudok majd találkozni a családdal. Lesz egy művészeti vezetője a színháznak, aki majd gazdája lesz az intézménynek akkor, amikor én nem vagyok ott. Egy egyiptomi utat nyertem még régebben pont itt, a NévShowR felvételén, valószínűleg ott fogok még pihenni a feleségemmel és a fiammal!" - meséli a tabutv.hu riporterének Verebes István.

Forrás: Tabu tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását