2024. április 19. - Emma

Állásajánlat idiótáknak

Ön egy értelmi fogyatékos bűnöző, aki teljesen idióta a számítástechnikához? Ne csüggedjen! Van még remény, hogy elfuserált, szánalmas életét végre helyrehozza. Legalábbis egy rossz tréfa szerint mindenképpen.
2010. április 29. csütörtök 15:48 - HírExtra
Álljon itt a hirdetés teljes, és korrigálatlan szövege, amelyre az Apronet.hu oldalon bukkantunk.

„Értelmifogyatékos bűnözőket felveszünk csapatunk bővítésére Elvárások: - teljes idiótizmus - informatikában való teljes tudatlanság - logikai készség hiánya Seggfejek és faszfejek előnyben, illetve előny, ha szarrágó, alacsonyabbrendű amerikai vagy.”

Hirdetőként a Microsoftot jelölték meg a „vicces kedvű cyberpunkok”, elérhetőségnek a számítástechnikai gigakonzorcium telefonszámát sem restellték megadni.

Melegében felhívtuk a Microsoft Magyarország Kft-t , ahol jeleztük a diszpécser kisasszonynak a problémát, és kértük, hogy kapcsoljanak minket egy illetékes személyhez. Sajnos a hölgy nem tudott dönteni: aljas telefonbetyárok vagyunk, esetleg valóban az igazság feltétlen megszállottai. A hangja alapján igen csinos hölgy közölte velünk, hogy „több mint háromszázan dolgoznak az épületben, az egyik felük ebédel, a másik fele meetingen van. „

A kisasszony visszahívást kért, méghozzá hétfőre. Feltesszük a kérdést: ez nem hanyagság abban az esetben, ha még napokig látható lesz az ominózus oldalon a roppant tréfásnak szánt, amúgy kifejezetten presztízsromboló hirdetés?

Tovább próbálkoztunk

Felhívtuk az Apronet elektronikus ügyfélszolgálatát, ahol értésünkre adták, hogy ők semmiféle felelősséget nem vállalnak a hirdetés tartalmáért, azonban megnyugtattak minket, hogy az adatokat mindenképpen kiadják egy esetleges hatósági eljárás során.

Vagyis: az egyik felet nem érdekli különösebben az eset, a másik felet sem, viszont ő jó Pilátushoz hasonlóan mossa kezeit.

Kik lehettek a tréfáskedvűek?

1. Egy másik operációsrendszer feltétlen hívei, akik minden megengedett és piszkos trükköt bevetnek az utált ellenlábas lejáratásáért.

2. Egy egyszerű felhasználó, akinek elege lett a hibaüzenetekből, a memóriazabálásból, a hol igen, hol kevésbé szimpatikus varázslókból, és amúgy az örökös anyázásra való kényszerből.

3. Két unatkozó tinédzser, akik tanulás helyett az online betyárkodást választották inkább.

4. Egy pingvin volt az illető.

Bárhogy is: ha a két érintett félnek nem számít a dolog, mi sem fogjuk strapálni magunkat. Na jó, hétfőn még beszélünk velük.

Cikkünk megjelenésének pillanatában az ominózus hirdetést már eltávolították az oldalról.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását