2024. március 29. - Auguszta

Jimmy hírnevével próbál feltörni fia

Zámbó Krisztián nem tud kitörni apja árnyékából. Jimmy fia nemrégiben jelentette meg első szólólemezét, de sikere közelébe sem ér apjáénak.
2010. április 26. hétfő 09:30 - HírExtra
Zámbó Krisztián hosszú előkészületek után adta ki élete első albumát pár hónappal ezelőtt. A „királyfi” finoman szólva nem robbant a lemezzel a popvilágba, fel sem került a MAHASZ-lista élbolyába. De Krisztián nincs elkeseredve.

„Szép lassan építem a karrieremet, nem szabad kapkodni. Nekem duplán kell bizonyítanom, mert a közönség hozzászokott apu négy és fél oktávos hangjához, természetes, hogy tőlem is sokat várnak. Semmi bajom azzal, ha Jimmyhez hasonlítgatnak a rajongói, őket is szeretném elérni a dalaimmal” – magyarázta Krisztián, aki úgy érzi, hamarosan áttörhet.

„A héten elkészül a saját honlapom, és már a VIVA-n is a harmadik helyen van az első videóm, ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy minél ismertebb legyek. Nem vagyok türelmetlen, komolyan veszem a dolgom” – magyarázta lelkesen Krisztián, aki hamarosan országjáró turnéra indul, s ezen már édesapját is „segítségül hívja”.

„Van egy-két haknim, de május végén lesz életem első önálló, élőzenekaros koncertje egy hajón. Ezt a show-t később szeretném országszerte, minden nagyvárosban bemutatni. A produkció különleges eleme lesz, hogy a Bárhol jársz című dalt duettben éneklem az édesapámmal. Az álmom az, hogy az év végén a Csepeli Munkásotthonban adjak egy telt házas bulit” – mondta el Krisztián.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását